Skip to main content

(Bedrijfs)feesten

Heeft u een feest of barbecue in het verschiet?

Slijterij van der Maas is uw ultieme partner voor elk evenement! Of u nu een intiem familiefeest, een uitbundig bedrijfsfeest of een gezellige barbecue organiseert, wij bieden een uitgebreide service die verder gaat dan alleen drankvoorziening. Wij begrijpen we dat een geslaagd feest staat of valt met goede voorbereiding. Al meer dan 10 jaar ondersteunen we evenementen met een breed assortiment aan dranken en feestmaterialen. Van luxe cocktails tot verfrissende bieren en wijnen, bij ons vindt u alles onder één dak.

Verhuur van allerlei materialen voor uw feest

Wij bieden niet alleen een breed scala aan drankopties, maar ook de benodigde materialen om van uw evenement een succes te maken. Denk aan:

  • Glazen en barbenodigdheden
  • Koelapparatuur en tapinstallaties
  • Partytenten, tafels en stoelen
  • Springkussens
  • en nog veel meer.

Onze unieke staffelprijzen maken het gemakkelijk om onze producten en diensten af te stemmen op de grootte van uw evenement, zodat u nooit teveel betaalt.

Offerte Aanvragen

Elk evenement is uniek, en daarom bieden wij de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen via ons offerteaanvraagformulier. Vul het formulier in met uw specifieke wensen en de details van uw evenement, en ons team zal een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u direct met een van onze medewerkers spreken? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website. Wij helpen u graag met het plannen van uw perfecte evenement!

 

 

(Bedrijfs)feesten